Hjemmeside om arbejdsmiljø er moderniseret

Arbejdsmiljøagenturet tilbyder bedre overblik og nemmere søgning efter informationer

Hvis man interesserer sig for og gerne vil vide mere om arbejdsmiljø både konkret og i bredere forstand, så er EU-OSHA's hjemmeside et godt sted at besøge. Og nu er siden blevet endnu bedre.

EU-OSHA - opdateret hjemmeside hos agenturet

OSHA er en forkortelse af Occupational Safety and Health Agency – og med tilføjelsen EU er det også kendt som Det Europæiske Arbejdsmiljøagentur. Det har i år eksisteret i 25 år, og som en slags fødselsdagsgave er agenturets hjemmeside netop blevet fornyet.

Det fremgår på hjemmesiden, at det er sket for at gøre informationssøgningen nemmere og hurtigere. Nu er der også bedre overblik over højdepunkter, nyheder, begivenheder og sociale medier, og der er skabt nemmere adgang til de mest relevante ressourcer og projekter.

Agenturets hjemmeside indeholder selvsagt et væld af oplysninger om alt fra brede emner som ulykkesforebyggelse, ergonomi og kemikalier til ganske nørdede specialistartikler om forskningsprojekter.

Blandt de nyheder, der i øjeblikket præsenteres på forsiden, er en undersøgelse med et øjebliksbillede af arbejdsmiljøledelse i Europa og to nye fremadskuende artikler, der ser nærmere på, hvordan arbejdsmiljøet kan blive påvirket af nye udviklinger på arbejdspladsen: Den ene er teknisk og ser på anvendelse af exoskeletter eller kropsbårne hjælpemidler, og hvad det kommer til at indebære, mens den anden er ikke-teknisk og handler om social innovation på arbejdspladsen.