Har I Danmarks bedste ’Samarbejdsplads’?

Tillidsrepræsentanter på industriens område kan igen i år indstille deres virksomheder til CO-industris Samarbejdspris

CO-industri er på jagt efter Danmarks bedste ”Samarbejdsplads”. En arbejdsplads hvor samarbejdet mellem medarbejdere og ledelse er rigtigt godt, og trivslen er i top.

Har I det sådan på din arbejdsplads, så er det måske jer, der skal modtage CO-industris Samarbejdspris 2022.

Det gode samarbejde trives på mange arbejdspladser. Det vil CO-industri, som Dansk El-Forbund er en del af, gerne sætte fokus på. Kartellet finder derfor en gang om året frem til en virksomhed, hvor samarbejdet er særligt godt og hylder virksomheden med samarbejdsprisen. Den består af en statuette, et diplom, en kontant anerkendelse – og en masse positiv omtale.

Det er tillidsrepræsentanter på virksomheder med industriens overenskomster, der kan indstille deres arbejdsplads. Kriterierne er brede, men udgangspunktet er det gode samarbejde gennem virksomhedens samarbejdsudvalg. Det kan være et langvarigt godt samarbejde, hvor ledelse og medarbejdere i fællesskab finder løsninger. De kan også have gjort noget ekstra for uddannelse, psykisk arbejdsmiljø eller noget helt tredje, hvor samarbejdet er brugt til at fremme trivslen hos de ansatte og styrke virksomheden.

Tillidsrepræsentanterne kan nominere deres virksomhed frem til den 20. maj 2022. Det sker på CO-industris hjemmeside co-industri.dk/samarbejdspris, hvor der er et nomineringsskema eller på sms til 1940, hvor du skal skrive SAMPRIS + virksomhedens navn + dit eget navn. Så bliver du kontaktet for yderligere oplysninger. Alle, der indstiller, deltager også i lodtrækningen om fem kilo bolsjer til kollegerne.

Sidste år vandt Harboøre-virksomheden FMC Site Rønland Samarbejdsprisen. Det skyldtes ikke mindst en stærk organisering og et tillidsfuldt samarbejde mellem medarbejdere, tillidsvalgte og ledelse. Det kan man læse mere om i fagbladet Elektrikeren nr. 5 2021.

Om CO-industri:

CO-industri (Centralorganisationen af industriansatte i Danmark), som Dansk El-Forbund er en del af sammen med otte øvrige fagforbund, er et kartel, der har som hovedopgave at varetage overenskomster for de cirka 230.000 industriansatte i Danmark. Desuden løser CO-industri faglige sager og rådgiver om for eksempel løn, uddannelse, samarbejde, bestyrelsesarbejde og arbejdsmiljø.