Gratis rådgivning om testamente

  Som medlem kan du oprette et juridisk gyldigt testamente, ægtepagt eller samejekontrakt og få juridisk rådgivning helt gratis.

  Mange danskere tager ikke stilling til, hvad der skal ske med deres formue, når de dør eller bliver skilt. Og det er kun et fåtal af dem, der i dag har skrevet testamente eller ægtepagt. Blandt andet derfor ender hver 5. arvesag i en familiestrid. Men medlemmer af Dansk El-Forbund behøver ikke at være en del af den statistik.

   

  Et samarbejde mellem Arbejdernes Landsbank og onlineplatformen testaviva.dk giver medlemmer af LO-forbund som Dansk EL-Forbund mulighed for at oprette et juridisk gyldigt testamente, en ægtepagt eller en samejekontrakt.

  Alt bøvlet er fjernet for at gøre det så enkelt som muligt for dig at oprette og gemme juridiske dokumenter digitalt og sikkert. I langt de fleste tilfælde vil du kunne klare det hele selv via platformen testaviva.dk, men har du behov for hjælp, eller har du spørgsmål, kan du som medlem få op til fem timers gratis juridisk rådgivning.

  Sådan gør du

  Det eneste du skal gøre, er at gå ind www.testaviva.dk og følge instrukserne. Her kan du oprette testamente, ægtepagt, samejekontrakt eller begunstigelseserklæring. Du kan også tage en livescore-test og se, hvordan du er juridisk stillet i forhold til andre i samme livssituation.

  Fakta om TestaViva

  Din mulighed for nemt, sikkert og gratis at oprette testamente, ægtepagt, samejekontrakt og begunstigelseserklæring.

  Du får automatisk besked, når dit liv har ændret sig, og f.eks. testamentet bør efterses - ligesom du altid kan opdatere alle dine dokumenter.

  Det hele foregår digitalt, og dokumenter underskrives og sikres med NemID.

  Arbejdernes Landsbank står bag samarbejdet med onlineplatformen testaviva.dk.