Gør bilen forårsklar med PlusKort-rabat

Der er masser af gode medlemstilbud til køreturene

pluskort bil tilbud

Bilen har nok stået lidt mere stille, end den plejer, og lige om lidt skal du sikkert til at bruge bilen en hel del mere.

Skal bilen gøres forårsklar og stå skarpt til endnu flere køreture? Måske skal vinterdækkene skiftes ud med sommerdæk? Er det på tide med et synstjek? Har din bil fået stenslag, eller trænger den til en undervognsbehandling? Og har du styr på, hvor du kan tanke billigere brændstof?

Som medlem af Dansk El-Forbund får du med PlusKort rabat på det hele.

Euromaster dækker de fleste autobehov

I hele landet står Euromasters medarbejdere klar til at hjælpe dig med autoservice, syn, dækservice, autotilbehør, fælge og nye dæk! Du kan blandt andet få et Mastertjek eftersyn til kun 1.399 kroner, inden din PlusKort-rabat er trukket. Book dit Mastertjek online, så gennemgår Euromaster din bil på 36 kontrolpunkter inkl. skift af olie og filter.

Du kan også lade Euromaster opbevare dine dæk helt gratis den første sæson efter et dækskifte. Du får 10 procent i PlusKort rabat på service, dæk og fælge hos Euromaster.

Super Dæk Service forebygger

Super Dæk Service hjælper dig med at forebygge fremtidige skader og reparationer, så bilen holder længere og fungerer, som den skal. Det sørger de for ved at gå bilen grundigt igennem ved køb af et serviceeftersyn.

Du kan også få monteret dæk og fælge, udstødning, støddæmpere, bremser, bilbatteri og få udført olieskift. Med PlusKort får du 10 % rabat hos Super Dæk Service.

Tilfredshedsgaranti hos Quickpoint

Med 4,7 i rating på Trustpilot kan Quickpoint bryste sig af en høj kundetilfredshed. Udover en tilfredsstillende service og reparation af din bil, så hjælper Quickpoint dig også med mere akutte behov, som for eksempel reparation af ruder, udskiftning af startbatteri og udbedring af mange andre pludseligt opståede fejl.

Du får 10 procent i PlusKort rabat hos Quickpoint.

Bilsyn Plus – lokale eksperter i bilsyn

Hos Bilsyn Plus er medarbejderne lokale, så du trygt kan overlade din bil til ligesindede. Bilsyn Plus er eksperter i bilsyn; de kan både hjælpe dig med periodesyn, omsyn, registreringssyn og toldsyn. De sikrer, at der er en ordentlig kvalitet på din bil, som er i tråd med dine behov og lovgivningen.

Derudover forhandler Bilsyn Plus nummerplader, og de kan hjælpe med omregistrering af dit køretøj. Du får 7,5 procent rabat hos Bilsyn Plus med PlusKort.

Carglass® reparerer stenslaget eller skifter din rude

Du har sikkert prøvet det: Du kommer kørende, og hører pludselig smældet fra en sten, der rammer forruden. Bilen har fået et stenslag – så irriterende! Det er heldigvis nemt at få repareret et stenslag eller skiftet rude hos Carglass®. Du bestemmer tilmed selv, om du vil have en tekniker ud til dig, eller om du selv vil et smut ind forbi dit nærmeste Carglass® værksted.

Med PlusKort får du 25 procent rabat på materialer ved forrudeskift samt første reparerede stenslag til kun 367,50 kroner. 

Tank med rabat

20 øre pr. liter benzin eller diesel. Det er hvad, du kan spare i rabat, hvis du tanker på én af Shells, Shell Express’, Q8’s eller F24’s tankstationer i Danmark med dit PlusKort Shell Card.

Du kan også vaske bilen så ofte, du vil, til en fast månedspris med 10 procent i PlusKort rabat. Læs mere om PlusKort Shell Card her.