Forsikringer fra Alka

Få gode og billige forsikringer gennem Alka Forsikring.

Få billige forsikringer som medlemDansk El-Forbund samarbejder med forsikringsselskabet Alka om at skaffe vores medlemmer gode og billige forsikringer. Da vi får forsikringstilbud for mange medlemmer på én gang, bliver prisen billigere, og det kan du drage fordel af.

Læs mere om dine forsikringsfordele
Dine forsikringsfordele som medlem

Som medlem af Dansk El-Forbund har du adgang til særlige fordele i Alka. Du får bl.a. 10 procent rabat på Alkas øvrige private forsikringer, fx bil-, bolig eller rejseforsikring. Du kan sammensætte forsikringerne, som det passer dig og få månedlig betaling.

  • Gruppelivsforsikring (kollektiv forsikring)
  • Heltidsulykkesforsikring (kollektiv forsikring)
  • Indboforsikring
  • Lønforsikring
  • Medlemsrabat på alle Alkas forsikringer

Du tegner forsikringerne direkte hos Alka. Nogle af forsikringerne kan du have tegnet, allerede da du blev medlem. Det kan du tjekke på Alkas hjemmeside, når du er logget på Mit Alka.

Er du medlem af Dansk El-Forbund og er fra 18 år til og med 25 år, er Alkas kollektive ansvarsforsikring automatisk en del af dit medlemskab. Når der skal anmeldes en skade på den kollektive ansvarsforsikring, skal det ske på tlf. 70 12 14 16. 

Har du spørgsmål til de kollektive forsikringer som gruppelivsforsikring og heltidsulykkesforsikring, kan du kontakte din lokalafdeling.

Har du spørgsmål til øvrige forsikringer fra Alka, skal du kontakte Alka.

Hvis du skal anmelde en skade, skal du gøre det via Mit Alka på Alkas hjemmeside.

Gruppelivsforsikring

En gruppelivsforsikring er den billigste og mest enkle livsforsikring, du kan få. Alle, der er med i en gruppelivsforsikring, betaler den samme præmie uanset køn, helbred og alder. Sagt på en anden måde, det er en solidarisk forsikringsform. Derfor skal du heller ikke oplyse Alka om dit helbred for at være med.

Du kan læse om gruppelivsforsikringen på Alkas hjemmeside:

Heltidsulykkesforsikring

En heltidsulykkesforsikring sikrer dig, hvis du kommer ud for en ulykke. Forsikringen er en kollektiv ordning, hvilket betyder, at alle forsikres på samme vilkår og til samme præmie – uanset alder, køn eller eventuel sygdom/invaliditet.

Du kan læse om heltidsulykkesforsikringen på Alkas hjemmeside:

Indboforsikring

Forbunds Indboforsikringen dækker dit private indbo, og hele din husstand er omfattet af forsikringen.

Et års gratis indboforsikring – en gave fra os til dig
Er du nyudlært og medlem af Dansk El-Forbund, så kan du få en indboforsikring hos Alka kvit og frit i et helt år. Så er du også godt dækket privat. Gaven får du via www.alka.dk/tillykkeDEF. Klik på ”Bestil” og udfyld dine oplysninger. Så har du indboforsikring de næste 12 måneder gratis.

Lønforsikring

Er du medlem af a-kassen, har du også mulighed for at tegne en lønforsikring. Sammen med dagpenge kan den dække op til 80 procent af din løn, hvis du bliver opsagt – dog højst 21.000 kr.

Ungdomsforsikring

Er du mellem 18 og 29 år og medlem af Dansk El-Forbund? Så tilbyder Alka dig en særlig ungdomsforsikring til en af markedets laveste priser. Den dækker, hvis du får stjålet dine ejendele, eller du laver skader på andre eller deres ting.

Du kan læse mere i flyeren fra Alka:


 

På Alkas hjemmeside kan du finde information om, hvordan du lettest kommer i kontakt med forsikringsselskabet. Her på siden finder du links til Alkas fordele for medlemmer.