Flot anerkendelse til Industriens Pension

For anden gang på tre år har FinansWatch og EY kåret Industriens Pension som Årets Arbejdsmarkedspensionsselskab

Afkastet til medlemmerne har været i top og driftsomkostningerne i bund. Det er den korte forklaring på, at Industriens Pension netop har modtaget prisen som Årets Arbejdsmarkedspensionsselskab.

Laila Mortensen, Industriens Pension, med pris

Prisen er netop blevet uddelt på konferencen Årets Finansvirksomhed, som FinansWatch og revisions- og konsulentvirksomheden EY afholder for at sætte fokus på de mest veldrevne virksomheder i finanssektoren.

”Industriens Pension vinder prisen som årets arbejdsmarkedspensionsselskab. Det sker hovedsageligt som følge af, at pensionskassen har haft det bedste afkast. Samtidig har Industriens Pension markedets laveste omkostninger pr. forsikret både i 2018 og i gennemsnit over de seneste fem år,” lød begrundelsen fra FinansWatch og EY på konferencen.

Højeste langsigtede afkast

Adm. direktør i Industriens Pension, Laila Mortensen, er glad og stolt over at modtage prisen, som selskabet også fik i 2017.

– Jeg synes især, at det er vigtigt, at vi har leveret nogle af branchens absolut højeste afkast gennem en årrække, hvor markerne både har budt på store opture og fald. Samtidig er vi meget omkostningsbeviste, og netop kombinationen af høje investeringsafkast og lave omkostninger til drift er det, der afgør, hvor meget pensionsopsparingen vokser i sidste ende, siger hun.

Laila Mortensen henviser til, at Industriens Pension over en periode på ti år har leveret et gennemsnitligt afkast 8,9 procent om året for den samlede portefølje. Det er blandt de absolut højeste afkast i branchen.

I december sidste år blev Industriens Pension ligeledes kåret som bedste europæiske arbejdsmarkedspensionsselskab (Multi-Employer Pension Fund) af organisationen Investment & Pensions Europe.

En betydelig del af Dansk El-Forbunds medlemmer har deres pensionsordning i Industriens Pension.