Flere medlemmer end nogensinde tjekker pension på nettet

Halvvejs inde i året har 122.000 medlemmer i PensionDanmark tjekket deres pension på pension.dk. Det er ny rekord, viser tal fra pensionsselskabet

Hovedparten af elektrikerne har via overenskomsten deres pensionsordning i PensionDanmark. Her er medlemmerne ifølge nye tal fra pensionsselskabet vilde med at tjekke deres pension via PensionDanmarks app eller på pension.dk. Halvvejs inde i 2018 har 122.000 medlemmer i PensionDanmark tjekket deres penion på pension.dk. Det er ny rekord og en stigning på 17 procent i forhold til sidste år, oplyser pensionsselskabet. 

Halvvejs inde i 2018 har 122.000 medlemmer i PensionDanmark tjekket deres penion på pension.dk. Foto: PensionDanmark. 

Hvordan står det til med din pension? Og er familien godt nok sikret, hvis uheldet er ude? Som medlem med pensionsordning i PensionDanmark kan du hurtigt få svar og overblik over din pensionsordning ved at logge ind på www.pension.dk. Og du behøver ikke bruge en pc. Med en smartphone eller en tablet har du via PensionDanmarks app altid din pension lige ved hånden.

Hent PensionDanmarks app

Du finder app’en ved at søge på ’Din Pension’ i App Store eller Google Play. Når du bruger app’en, skal du logge på med en pinkode. Pinkoden opretter du ved at logge på pension.dk, hvor du taster koden under ’Dine oplysninger’. Fremover kan du så logge på app’en enten med pinkoden, fingeraftryk eller med Face ID (kun på iPhone X). Har du problemer med at installere app’en, så husk, at du altid kan ringe til PensionDanmark på telefon 7012 1330 alle hverdage kl. 8-21.