Finalefeltet til Skills er klar

De fem elektrikerlærlinge, der skal dyste om danmarksmesterskabet i 2019, er fundet

Så er de fem elektrikerlærlinge, der skal dyste om titlen ved DM i Skills 2019, fundet. Elektrikerne repræsenterer regionerne Nord, Midt, Syd, Sjælland og Hovedstaden, og konkurrencen holdes denne gang i Næstved. Det sker i dagene 4.-6. april.

skills-vindere 2018 afslutning

Det regionale mesterskab i Nordjylland blev afgjort allerede i september på EUC Nord i Frederikshavn. Vinderen her blev Sebastian Gelardi, der er elektrikerlærling hos Henrik Larsen i Hjørring og går på EUC Nord.

Region Sjælland og Hovedstaden afgjorde sagerne den 26. og 27. september på CELF i Nykøbing Falster, og vinderne blev henholdsvis Jonas Thrane Bendt, der er i lære hos firmaet Hoffmann og går på CELF, og Frederik Rosentus fra AO og EUC Sjælland.

De midtjyske mesterskaber blev holdt den 10. oktober på Aarhus Tech, og vinderen blev Rasmus A. G. Andersen, der er i lære hos Stilling Køl og El og går på Den Jydske Haandværkerskole.

Sidst, men ikke mindst, blev region Syd-mesterskabet holdt på Svendborg Erhvervsskole den 18. oktober. Vinderen her blev Svend Ejnar Gedde Meyer, der er i lære hos Faaborg El Aps og går på Syddansk Erhvervsskole.

Der findes ikke et samlet billede af de fem finaledeltagere, men til gengæld er der herover en folk glade vindere fra Skills 2018, der byder velkommen til 2019-begivenheden. DM i Skills har fundet sted hvert år siden 2011.

Vinderen af elektrikerkonkurrencen i 2018 blev Nikolaj Sinding Nielsen fra Elfirmaet PHL i Søborg og TEC Frederiksberg. Det store arrangement blev set af omkring 48.000 besøgende i MCH Herning.