Få tjek på arbejdsbilen

BFA Industri har udsendt vejledning med gode råd til indretning af servicevogne

Det kan være lidt af en kunst at indrette en servicevogn, så den både er nem og praktisk i det daglige og samtidig arbejdsmiljømæssigt forsvarlig. Men der er hjælp at hente hos BFA Industri, der for nylig har udgivet vejledningen ”Indretning og brug af servicevogne.”

Screendump: Vejledning fra BFA Industri om indretning af servicevogne

Den handler om arbejdsmiljø i og omkring servicebiler med en totalvægt under 3500 kg og giver gode råd om indretningen. Vejledningen indeholder også referencer til nogle af de vigtigste regler i arbejdsmiljøloven om indretning og brug af servicevogne.

I foromtalen hedder det videre, at ”virksomhedernes arbejdsmiljøorganisation kan desuden bruge vejledningen til at vurdere arbejdsmiljøforholdene i firmaets servicevogne og til at få inspiration til praktiske løsninger.”

BFA Industri er en forkortelse for Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø i industrien. BFA udsender fælles information fra arbejdsgivere og arbejdstagere, og Dansk El-Forbund er repræsenteret via CO-industri.

Vejledningen, der gratis, kan også hentes på BFA-I’s hjemmeside. Den har også været til gennemsyn i Arbejdstilsynet, og indholdet er i overensstemmelse med arbejdsmiljølovgivningen