Få pensionen frem i solen

Sommerferien er en god anledning til at få overblik over din pension

Sommerferien er en god anledning til at få overblik over din pension. Har du, som hovedparten af elektrikerne, pension i PensionDanmark, kan du nemt få et overblik over din pensionsordning på PensionDanmarks app eller på pension.dk.

Her kan du fx:

  • tjekke saldoen på din pensionskonto
  • se hvor meget din arbejdsgiver indbetaler måned for måned
  • regne på, hvor meget du får udbetalt, når du går på pension.

Du kan også tjekke, hvordan du og din familie er sikret, hvis du bliver syg og ikke længere kan arbejde. Og du kan justere summen på dine forsikringer.

Foto: PensionDanmark

Hent PensionDanmarks app

Du finder app’en ved at søge på ’Din Pension’ i App Store eller Google Play. Når du bruger app’en, skal du logge på med en pinkode. Pinkoden opretter du ved at logge på pension.dk, hvor du taster koden under ’Dine oplysninger’. Fremover kan du så logge på app’en enten med pinkoden, fingeraftryk eller med Face ID (kun på iPhone X). Har du problemer med at installere app’en, så husk, at du altid kan ringe til PensionDanmark på telefon 7012 1330 alle hverdage kl. 8-21.

PensionDanmarks Sundhedsordning - Åbningstider i sommerferien

Medlemmernes sundhedsordning i PensionDanmark giver adgang til forebyggende behandlinger på 137 sundhedscentre fordelt over hele landet. I sommerferien vil de fleste sundhedscentre have lukket i ugerne 29-31.

Er du allerede i et behandlingsforløb, kan du aftale med din behandler, om behandlingsforløbet skal fortsætte på et andet sundhedscenter i sommerferieperioden. Der er et mindre antal sundhedscentre åbne i ugerne 29-31, hvor det er muligt at fortsætte eller afslutte behandlingen.

Får du behov for akutbehandling ved en fysioterapeut eller kiropraktor i ugerne 29-31, kan det også lade sig gøre. Tidsbestilling kan ske via telefon 7010 0806.

Hurtig diagnose og telefonisk rådgivning er åben hele sommeren

Hurtig diagnose og den telefoniske sundhedsrådgivning i PensionDanmarks sundhedsteam lukker ikke og vil være åben hen over sommeren. Ring på 7012 1335 alle hverdage mellem kl. 8 og 21.

Læs mere om sundhedsordningen på pension.dk/sundhed.