Få din egen side på Arbejdstilsynets hjemmeside

Hurtigt arbejdsmiljø-overblik: Opret genvej til lige præcis det udvalg af AT-materialer, du bruger mest

AT min side login

Få en nem genvej til de At-vejledninger og bekendtgørelser, du bruger mest. Sådan lyder opfordringen på Arbejdstilsynets (AT) hjemmeside, hvor der nu er oprettet en ’Min side’.

Og meningen er netop, at man skal strikke sin egen side sammen på at.dk. På den måde kan man hurtigt få adgang til lige præcis de materialer, man har brug for – hvad enten man er arbejdsmiljørepræsentant eller mere generelt interesseret i arbejdsmiljøforhold.

På den personlige side kan man for eksempel gemme At-vejledninger, bekendtgørelser, informationsmaterialer, guide til analyse af arbejdsulykker, værktøjet ’Løftetjek’ og meget, meget mere.

En umiddelbar afprøvning af siden viser, at den fungerer efter hensigten. Men en svaghed kan være, at man, når man opretter sin profil, ’kun’ kan tilhøre en enkelt branche.

Den liste, man kan vælge fra, følger AT’s brancheopdeling, og her kan for eksempel elektrikere både høre under ’Anlægsarbejde’ og ’Færdiggørelse af byggeri’. Omvendt er det ikke forbudt at oprette flere profiler, hvis man gerne vil have specielle ’Min side-indstillinger’ for forskelige brancher/områder. I øvrigt vil fællesmaterialet for netop de to nævnte brancher formentlig være omfattende.