Energisk efterårs-slutspurt på museerne

Søndag er årets sidste chance for et almindeligt besøg på Energimuseet

Selv om vejrudsigten spår køligere vejr, fortsætter efterårsferien stadig i nogle dage. Medlemmer af Dansk El-Forbund har gratis adgang med familien på både Energimuseet i Bjerringbro og Arbejdermuseet i København, hvor der ugen ud bydes på særlige efterårsaktiviteter.

Arbejdermuseet efterårsferiearrangement 2018

Sidstnævnte har ud over de velkendte faste udstillinger og de aktuelle særudstillinger en særlig mulighed for børnene, hvor man kan blive murer for en dag: Dygtige unge murerlærlinge guider gennem uddannelsen, der byder på spændende byggeri og selvfølgelig afsluttes med et svendebrev.

Energimuseet har også et efterårsferieprogram med varieret indhold. Blandt meget andet kan man opleve verden fra toppen af en havvindmølle med VR-briller, lynshow i Bohrtårnet, dampmaskinen i Elektricitetens Hus og bæredygtig mad med duft- og smagsprøver i Energihaven.

En særlig grund til at besøge Energimuseet kan være, at med afslutningen af efterårsferien slutter også hele 2018-sæsonen. Søndag er sidste dag, inden museet lukkes for publikum, men det er dog fortsat muligt for skoler mv. at bestille særlige arrangementer.

Energimuseet screendump