Elektrikeruddannelsen

Hvis du kan lide teknik og at få ting til at virke, så er en elektrikeruddannelse lige noget for dig.

Som elektriker er du med til at opføre, programmere og vedligeholde de installationer, der får samfundet til at fungere. Samfundet ville ganske enkelt ikke fungere uden elektricitet og uden elektrikere - uden dig.

Et bredt fagområde

Elektrikere arbejder med lys, intelligente bygningsinstallationer, energieffektivisering og automatisering i forhold til robotter og store industrianlæg. Elektrikere arbejder med vindmøller og solceller, med intelligent elforsyning, højspænding og informationsteknologi. Derfor er elektrikeruddannelsen en drøm for alle, der interesserer sig for teknik i en branche i konstant udvikling.

Kontakt med mennesker

Interesserer du dig for mennesker, den personlige kontakt, salg og service, så skal du også være elektriker. Med en elektrikeruddannelse er du nemlig ude og arbejde i private hjem, på kontorer, i erhvervsejendomme og i industrien. Her har du direkte kontakt med dine kunder hver dag, og her er det i høj grad dine evner til at give kunderne en god service, der kommer i spil.

Kort sagt har du som elektriker mange forskellige karrieremuligheder, når du er færdigudlært. Men først og fremmest giver elektrikeruddannelsen dig en solid faglig ballast og en moderne erhvervsuddannelse, der er på forkant med den teknologiske udvikling.

Se mere om uddannelsen på Elektrikeruddannelsen.dk.