Elbranchen rykker ind i fitnesscentrene

Dansk El-Forbund og TEKNIQ tager alternative løsninger i brug for at gøre opmærksom på de mange muligheder i elbranchen

De kommende uger indleder Dansk El-Forbund (DEF) og installatørerne i TEKNIQ en ny omgang af kampagnen ’Elbranchen – Vi tænker Bag Facaden’, som denne gang blandt andet vil omfatte videoannoncering i en lang række af landets fitnesscentre.

Kampagnen blev oprindelig søsat i foråret for at vise, at elektrikere kan meget andet end kabler og stikkontakter, og at elbranchen er en helt central del af den hverdag, vi kender og lever i.

Nu er man så klar til næste omgang af kampagnen, som denne gang omfatter både en traditionel annoncekampagne på en lang række digitale medier og som noget helt nyt også videoannoncering i landets Fitness.dk-centre.

- Det er elektrikerne, der sørger for, at vores boliger bliver andet og mere end bare ’døde’ mure og vægge. Vi vil gerne vise danskerne de mange muligheder, som branchen rummer, og at man som elektriker både skal kunne bruge hovedet og hænderne, siger forbundsformand i DEF Jørgen Juul Rasmussen.

Klik på billedet for at se – eller gense – den fulde version af kampagnevideoen 'Bag Facaden'  

Værdifuld branche

Kampagnen skal understrege, hvordan det netop er elektrikerne, der sørger for, at danskernes boliger bliver andet og mere end bare ’døde’ mure og vægge og udstyres med intelligente installationer. Men samtidig henvender den sig også til dem, der bruger og arbejder sammen med elbranchen.

- Elbranchen spiller en central rolle i samfundet og giver værdi for erhvervsliv, industri, offentlige institutioner og den almindelige dansker. Det er uanset om det drejer sig om tekniske installationer i nye bygninger, energieffektivisering, styringsautomatik eller avancerede velfærdteknologiske løsninger. Branchen er med til at skabe vækst og er afgørende for, at vores hverdag hænger sammen, siger Niels Jørgen Hansen, adm. direktør i TEKNIQ.

Kampagnen kører fra onsdag den 23. november og frem til jul og igen i januar frem mod DM i Skills 2017 – også kaldet danmarksmesterskaberne i erhvervsuddannelser.