EL & TEKNIK udsættes til januar 2021

Arrangørerne af Danmarks største elfagmesse, EL & TEKNIK, har på baggrund af den aktuelle situation med COVID-19 og efter samråd med en lang række udstillere besluttet at udsætte messen til januar 2021

Dansk El-Forbund må vente med at tage imod elektrikerne på sin stand på Danmarks største elfagmesse, hvor forbundet ville have sat fokus på uddannelsesmuligheder for elektrikere i den grønne omstilling. 

Dansk El-Forbund var klar til at sætte fokus på uddannelsesmuligheder for elektrikere i den grønne omstilling på EL & TEKNIK 2020. Det må nu vente til januar 2021.

Af respekt for udstillernes og gæsterne helbred er EL & TEKNIK 2020, der var sat til at blive afholdt den 12.-14. maj i Odense Congress Center (OCC), blevet udsat til januar 2021 på grund af den aktuelle sitaution med COVID-19. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Messearrangørerne ser det som overvejende sandsynligt, at mange gæster, af frygt for smitte, vil blive væk fra messen i maj 2020. Større internationale producenter og leverandører har i stigende grad meldt ud, at de har udstedt forbud til medarbejderne om at deltage i større arrangementer, herunder messeaktiviteter, som følge af COVID-19. Flere udstillere ville således være nødsaget til at melde afbud til messen.

Ved at udsætte messen på nuværende tidspunkt har arrangørerne ifølge pressemeddelelsen mulighed for at minimere omkostningerne for udstillerne, som ville være væsentligt større ved en udsættelse tættere på den planlagte afholdelse i maj.

’Vi føler ikke, at vi længere kan stå på mål for at fastholde en afholdelse af EL & TEKNIK i midten af maj 2020. Med udsættelsen ønsker vi at vise rettidig omhu og ansvarlighed – også over for samfundet som helhed. Vi ser frem til at skyde EL & TEKNIK 2020 i gang under normale omstændigheder i januar 2021’, lyder det fra arrangørerne.

Dansk El-Forbund er præsenteret i messekomiteen for EL & TEKNIK, som arrangeres af VELTEK og Dansk Energi.

Om EL & TEKNIK

EL & TEKNIK er Danmarks største elfagmesse med op mod 180 udstillere og 8500 besøgende gæster. EL & TEKNIK-messen afholdes hvert andet år i Odense Congress Center. Messen i 2021 afholdes den 26.-28. januar og sætter fokus på el-branchens udvikling og grønne potentialer – med temaerne varmepumper og elbilsladning som omdrejningspunkt.