Efterårstilbud fra LO Plus

Fordels- og rabatordningen LO Plus lokker med nye rabataftaler og events i efterårssæsonen

Der er masser af kontante fordele inkluderet i medlemskabet hos Dansk El-Forbund. En af dem er rabat- og fordelsordningen LO plus, som har masser af nye rabataftaler og tilbud om events til medlemmerne i løbet af efteråret:

LO Plus Premiere: Journal 64

Nu inviteres alle medlemmer til bio –event på premieredagen for Jussi Adlers nye thriller "Journal 64" til en særlig rabatpris på kun 75 kr. pr. billet.

Arrangementet finder sted torsdag den 4. oktober kl. 18:30 i 17 biografer landet over. Billetter købes via loplus.dk. Tilmelding senest d. den 30. september kl. 12 ─ eller før, hvis der er udsolgt.

Om filmen:

'Journal 64' er den fjerde film baseret på Jussi Adler-Olsens bestsellers om Afdeling Q.

I filmen gør nogle håndværkere et uhyggeligt fundt i en ældre københavnsk lejlighed, de finder nemlig tre mumificerede lig siddende omkring et spisebord med en ledig plads klar. Carl Mørck og Assad kommer på sagen, og de store spørgsmålet er: Hvem mumierne er? Og hvem den fjerde plads er tiltænkt?

Eftersøgningen sender dem til en berygtet kvindeanstalt på Sprogø, hvor mystikken kun spreder sig yderligere, da fortidens rædsler begynder at spøge.

Carl og Assad indleder et kapløb med tiden for at forhindre nye mord og overgreb. 'Journal 64' følger efter Kvinden i buret, Fasandræberne og Flaskepost fra P, og bliver den sidste film med Nikolaj Lie Kaas og Fares Fares i de to hovedroller.

Læs mere på: https://loplus.dk/journal64

Kom til LO Plus dag på Bakken 

Tag familien med på Bakken søndag den 14. oktober 2018, hvor den gamle hyggelige forlystelsespark er omkranset af skovens efterårsfarver og pyntet op med efterårsblomster.

Medlemmerne får brunch og turbånd til alle forlystelser samlet i billetprisen. Der er Børneskattejagt for LO Plus medlemmer, og på Bakkens friluftsscene vil Onkel Reje underholde børn og barnlige sjæle. Indgangen på Bakken er gratis.

Billetpriser
225 kr. pr. voksen for turbånd og brunchbuffet
175 kr. pr. barn (under 12) for turbånd og brunchbuffet

Der tillægges gebyr på 5 kr. pr. billet.

Betaling
Der betales ved tilmelding, hvorfor tilmeldingen også er bindende.
Der kan maks. købes 5 billetter pr. medlem.

Bestil online på https://loplus.dk/lo-plus-arrangement-pa-bakken-2018

Læs handelsbetingelser på: https://loplus.dk/handelsbetingelserbakken2018

Ny aftale: Punkt1

Nu får alle LO Plus medlemmer 5 % på hvidevarekøb i Punk1. Punkt1 har et stort udvalg af populære brands, og får altid den bedste rådgivning og service af kompetente fagfolk.

Punkt1 matcher den billigste pris på det danske marked, og giver 20 % rabat på hvidevarekøb nummer 2.

De 5 % rabat fratrækkes alle priser ─ også kampagner.

Læs betingelserne på: https://loplus.dk/punkt1

Ny aftale: Expert

Markedets laveste elektronikpriser og yderligere 3 % LO Plus rabat til dig

Med LO Plus får du 3 % rabat på alle varer i Experts butikker. Rabatten gælder både kampagnepriser og nedsatte varer.

Expert giver Prismatch på al elektronik, og medlemmet er derfor sikret de billigste priser på det danske marked. Expert har et stort udvalg af alle de kendte mærkevarer fra verdens førende producenter, og du får altid den bedste rådgivning og service af kompetente fagfolk.

Læs betingelserne for prismatch på: https://loplus.dk/expert

Ny aftale: Telesikring

Nu får medlemmerne et gavekort på op til 1000 kr. til shopping, når de køber en grundpakke eller en villapakke af alarmsystemer fra Telesikring Home.

I mere end 50 år har Telesikring skabt tryghed for danskerne. Med Telesikring Home får du et moderne alarmsystem, der passer til dine behov. Installationsprisen er lav og kan trækkes fra i skat.
Læs mere på: https://loplus.dk/telesikring

Om LO Plus

LO Plus A/S er en gratis fordels- og rabatordning, der 8. juli 2004 er blevet til i samarbejdet mellem en række af LO's forbund. LO Plus A/S er et selvstændigt selskab, der er stiftet på initiativ af LO, og som ejes Alka, LO og forbundene i fællesskab.

I dag har LO Plus ca. 750.000 medlemmer, der kan bruge de fordele, der er tilknyttet medlemskortet til forbundet. Og medlemmerne kan få rabat ca. 1.300 forskellige steder i Danmark.

På LOPlus.dk kan du se en oversigt over rabatsteder i din nærhed eller tilmelde dig LO Plus’ nyhedsbrev, som holder dig opdateret på nye fordele og rabataftaler. Du kan også downloade LO Plus’ app, der fungerer som et mobilt medlemskort på din smartphone.