DEF vinder pris hos PlusKort

Forbundet kvitterer med at omtale flere gode medlemsfordele

Dansk El-Forbund (DEF) har vundet Årets Initiativ Pris 2019 hos PlusKort. Kortet, der fungerer sammen med forbundets medlemskort, er en del af Fagbevægelsens Fordelsprogram og hed indtil for nylig LO Plus.

PlusKort pris til DEF - illustration

PlusKort oplyser, at prisen går til det forbund, som har udmærket sig ved blandt andet at tænke PlusKort ind i kommunikation, app og andre medlemshenvendte aktiviteter.

DEF takker for prisen og kvitterer straks med at fortælle, hvordan medlemmerne kan spare mange penge ved at bruge PlusKort i julen. Teksten herunder er forfattet af PlusKort og kan bruges som inspiration i forbindelse med gavekøbene.

Kontante rabatter

”Julen varer længe, koster mange penge”, sådan lyder de sidste linjer i den populære julesang ”Højt fra træets grønne top”, hvilket mange uden tvivl kan nikke genkendende til. Dog behøver julebudgettet ikke løbe løbsk, der er nemlig rigtig mange penge at spare med dit PlusKort, som giver adgang til en lang række kontante rabatter og fordele i mere end 1.300 butikker og webshops landet over.

Herunder har vi samlet lidt inspiration til, hvor du kan benytte dit PlusKort, men du kan selvfølgelig se mange flere her.

Skab ægte julestemning med en julegave fra Humac

Med PlusKort får du tre procent rabat på eksempelvis iPhones, iPads og Mac computere fra Apple. Derudover får du ti procent rabat på eksempelvis høretelefoner, kabler, covers og tasker. Besøg en af Humac’s 22 butikker landet over eller shop online her.

CEWE – den personlige julegave

Find yndlingsbillederne frem, og lav en flot fotobog eller kalender fra CEWE med årets skønne billeder af børnene – et sikkert julehit hos bedsteforældrene. Benyt dit PlusKort og få ti procent rabat. Se mere her.

Gør en god handel

I punkt1 finder du næsten alt indenfor elektronik, så skal der en robotstøvsuger, barbermaskine eller robotplæneklipper under juletræet, bør du besøge din nærmeste Punkt1 butik. Læs mere her.

Tag til jul i ZOO med rabat

Mød julemanden i Julemandens Hus, og oplev Rosa fra Rouladegade. Gå på opdagelse blandt dyrene, stil sulten i de mange madboder og restauranter, og slip kreativiteten løs blandt et væld af juleaktiviteter i ZOO. Køb dine billetter her og spar hele 30 procent på entrébilletter t.o.m. 31. december 2019.

Få magiske oplevelser i Tivoli

Oplev lys i mørket, hyggelige juletoner og fortryllende krystaller, når Tivoli byder på masser af hyggelige juleoverraskelser, der med garanti betager både store og små. Billetter til entré og turpas skal købes i forvejen her. Ses vi i december til et ægte juleeventyr i Tivoli?

Oplev jul i Friheden

Igen i år inviterer Tivoli Friheden indenfor til et hyggeligt og stemningsfuldt juleland spækket med over 300.000 julelys, julemandens værksted, julekor, juleboder og meget mere. Køb dine billetter her og spar op til 37 procent.

Glem ikke hyggen

Book et bord til samme aften, og få en tredjedel skåret af prisen på 75 af de bedste restauranter i København og Aarhus. Du finder ovenikøbet hele 10 restauranter fra Michelin guiden og med PlusKort får du yderligere fem procent rabat hos Early Bird. Læs mere her.

PlusJulekalender

Deltag i julekalenderen og spil med om sæsonkort til forlystelsesparker, rejsegavekort, fjernsyn, hotelophold og meget mere. Du modtager en mail med dagens låge. Jo flere låger du åbner og svarer rigtigt på, jo flere lodder får du, og – desto større er chancen for at vinde hovedpræmien, som er et rejsegavekort til FolkeFerie.dk.

For hver deltager donerer PlusKort 1 kr. til Dansk Folkehjælps Julehjælp. Julehjælpen går til de mest udsatte børnefamilier i Danmark, så de også kan få en rigtig dejlig jul.

Tilmeld dig julekalenderen her – der er præmier for over 100.000 kr. på højkant.

Glædelig jul!
PlusKort

DEF vinder PlusKort-pris