DEF søger elektriker-kandidater

På en særlig temaside kan du se Dansk El-Forbunds mærkesager under valgkampen og få et overblik over elektrikere og DEF-medlemmer, der stiller op til valgene til Folketinget eller Europa-Parlamentet

Valgkampen er nu skudt i gang – både til Folketinget og Europa-Parlamentet.

I den forbindelse vil Dansk El-Forbund gøre medlemmerne opmærksomme på, hvilke elektrikere og DEF-medlemmer, der stiller op som kandidater til enten folketingsvalget eller Europa-Parlamentsvalget. På temasiden def.dk/valg-2019 vil der løbende lægges link til kandidaternes hjemmesider og facebooksider, ligesom man vil kunne se, hvilke temaer der er vigtige for elektrikerne i forbindelse med valgene. Det handler blandt andet om et mere retfærdigt pensionssystem, klima og intelligente el-løsninger, indsats mod social dumping og nye investeringer i uddannelser og arbejdsmiljø.

Dansk El-Forbund opfordrer medlemmerne til at sende en mail med navn, kontaktoplysninger og link til kandidatens hjemmeside til brv@def.dk, hvis man stiller op til folketingsvalget eller Europa-Parlamentsvalget – eller hvis man kender et DEF-medlem, der stiller op.