DEF-kongres er lige om hjørnet

…og du kan følge den via live-streaming på forbundets særlige kongresside, hvor du også kan orientere dig om forslag, rapporter, beretninger og kongresnyheder

Så er nedtællingen og de sidste forberedelser i fuld gang: Dansk El-Forbund (DEF) holder i dagene 30. oktober til 2. november sin 32. kongres på Radisson Blu, Scandinavian Congress Center, i Aarhus, og der er mange muligheder for at følge med både i optakten og undervejs.

På DEF’s særlige kongresside kongres.def.dk kan du allerede nu orientere dig om program, forslag, rapporter, beretninger og indstillinger til valg. Når kongressen slår dørene op, kan du også følge begivenheden via live-streaming, ligesom der løbende vil blive lagt dokumenter, nyheder, fotos og videoer på kongreshjemmesiden. Du kan også følge med i kongressen på forbundets facebook-side

Hvis du modtager forbundets nyhedsbrev Forsyningen, vil du dagligt få tilsendt kongresnyt med udvalgte nyheder fra kongressen. Alle interesserede kan tilmelde sig nyhedsbrevet via forsiden på def.dk, og man kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbrevet.

Om kongressen:

Kongressen er DEF’s øverste myndighed, der vedtager lovene for foreningen, som fastlægger, hvordan organisationen fungerer og styres. På kongressen skal forbundet evaluere de seneste fire års arbejde og lægge de vigtige linjer og mål for de næste fire. Kongressens tema er ’TÆNDT PÅ MIT FAG’. Det er også det tema, som forbundets organiseringsindsats har haft de seneste år.

Kongressen skal beslutte en mindre modernisering af forbundets formål, strategi og handlingsplaner for forbundets arbejde i årene fremover. Herudover skal fagets fremtid diskuteres – både i forhold til el-branchens og den teknologiske udvikling, men også i forhold til hvad den betyder for elektrikerne og DEF.

Samtidig med kongressen holdes der delegeretmøde i El-fagets arbejdsløshedskasse.

Du kan gå direkte til kongressiden HER