CO-industri uddeler Samarbejdsprisen 2018

Tillidsrepræsentanter på virksomheder under industriens overenskomster kan nominere deres arbejdsplads til Samarbejdsprisen, som sætter fokus på det gode samarbejde på landets virksomheder

Har I et godt samarbejde mellem medarbejdere og ledelse på jeres virksomhed? Så er det måske jer, der skal modtage CO-industris Samarbejdspris 2018.

Det gode samarbejde trives på rigtig mange arbejdspladser. Det vil CO-industri gerne sætte fokus på, og kartellet, som Dansk El-Forbund er medlem af, finder derfor en gang om året frem til en virksomhed, hvor samarbejdet er særligt godt, og kårer virksomheden med samarbejdsprisen. Den består af en statuette, et diplom, en kontant anerkendelse – og en masse positiv omtale.

Det er tillidsrepræsentanter på virksomheder med industriens overenskomster, der kan indstille deres arbejdsplads. Kriterierne er brede, men udgangspunktet er det gode samarbejde gennem virksomhedens samarbejdsudvalg. Det kan være et langvarigt godt samarbejde, hvor ledelse og medarbejdere i fællesskab finder løsninger. De kan også have gjort noget ekstra for uddannelse, psykisk arbejdsmiljø eller noget helt tredje, hvor samarbejdet er brugt til at fremme trivslen hos de ansatte og styrke virksomheden.

Tillidsrepræsentanter kan nominere deres virksomhed frem til den 30. juni 2018. Det sker på CO-industris hjemmeside på adressen www.co-industri.dk/da/samarbejdspris, hvor der er et nomineringsskema. Det er også muligt bare at sende en sms til 1940, hvor man skal skrive SAMPRIS + virksomhedens navn + sit eget navn. Så bliver man kontaktet for yderligere oplysninger.

De tidligere modtagere af CO-industris Samarbejdspris er C.C. Jensen med hovedsæde i Svendborg, Nordic Waterproofing med hovedsæde i Vejen samt Herning Vand.