Bliv klogere på arbejdsmiljø

Der er masser af aktiviteter, viden og lidt til ganen på det store landsdækkende, lokale Arbejdsmiljøtræf 2022

AM-træf 22 banner

Der er ikke noget overflødigt ved forbedringer i arbejdsmiljøet. Alligevel er det nærmest et gratis overflødighedshorn af viden, der tager på turné, når Arbejdsmiljøtræf 2022 om kort tid ruller ud på besøg på i alt ni lokale tekniske skoler landet over.

Programmet byder på stande med aktiviteter og en udstilling af nye tekniske hjælpemidler for elever og lærere på skolen. Dertil kommer et program spækket med indhold og aktivitet for ledelse og ansatte i bygge- og anlægsvirksomheder.

Bag begivenheden står Branchefællesskabet for arbejdsmiljø i Bygge & Anlæg (BFA-BA), Byggeriets Arbejdsmiljøbus og Arbejdstilsynet. Dansk El-Forbund (DEF) er en del af BFA-BA og står sammen med andre organisationer bag arbejdsmiljøbussen.

Deltagerne får mulighed for at se og afprøve de nyeste værktøjer og tekniske hjælpemidler, og der vil være masser af viden i form af gode råd og konkret hjælp at tage med hjem. Første stop på turneen vil være den 3. oktober på Learnmark Horsens, og så fortsætter den ellers i næsten to måneder for at slutte den 24. november på Campus Bornholm i Rønne.

Der vil være stande for en række aktører på arbejdsmiljøområdet, og det bliver muligt at få demonstreret eller afprøve forskellige tekniske hjælpemidler i praksis – herunder for eksempel exo-skeletter. Der vil også være ’lidt til ganen’, og det er gratis at deltage.

Fra DEF lyder opfordringen: Husk at tilmelde dig og tag gerne en kollega med!

AM-træf 22 plakat