Vælg arrangementer

august 2022

23 Tirsdag17:00 Temamøde - DEF og den grønne...AFD: Storstrøm
Slut: Tirsdag 20:00

Temamøde i afdelingen
Dansk El-Forbund og den grønne omstilling

Den 23. august kl. 17:00 – 20:00

DEF Storstrøm, Kirketorvet 9, 4760 Vordingborg

Hvad betyder den grønne omstilling for vores fag? På dette grønne temamøde ser vi på udviklingen, og du kan deltage i samtalen om Dansk El-Forbund og den grønne omstilling frem mod forbundets kongres.

Det el-tekniske område står helt centralt i den grønne omstilling. Ingen andre faggrupper er mere efterspurgte end elektrikerne. Faktisk kan el-faget bidrage til mere end 81 procent af de grønne løsninger, der skal bringe Danmark i mål med klimamålsætningen.

Vi skal sikre energibesparelser og arbejde med nye typer styring og data. Vil skal tilkoble solceller, opsætte vindmøller og udvide elnettet, så samfundet hurtigt kan elektrificere både huse, industri og transport.

Men den grønne omstilling skaber også nye udfordringer for faget og branchen. Hvordan får vi nok kloge hænder? Hvordan organiserer vi de nye i faget? Hvordan får alle adgang til de rette kompetencer? Og hvordan sikrer vi et godt arbejdsmiljø og retfærdige vilkår for alle?

Alt det og meget mere udforsker vi og diskuterer nærmere, når afdelingen inviterer til temamøde om den grønne omstillings betydning for DEF-medlemmerne på det el-tekniske område.

Dansk El-Forbunds tekniske konsulent Martin Mortensen tegner et billede af branchens grønne opgaver og sætte spot på de opgaver, der vil komme til at fylde mere fremover.

Konsulent Lea Trier Krøll vil lægge op til debat om, hvordan forbundet kan gribe de muligheder og håndtere de udfordringer, der kan opstå, når den grønne omstilling tager fart og el-faget forandres.

Efter oplægget og den fælles debat byder afdelingen på aftensmad.

Temamødet tager afsæt i publikationen ’Dansk El-Forbund og den grønne omstilling’. Det er skrevet til forberedelsen af DEF’s kongres. Det uddeles på tryk til temamødet.

Har du lyst til at læse det allerede nu, kan du finde det via QR-koden:

 

Tilmeld dig arrangementet online via afdelingens kalender - Senest onsdag den 17. august 2022, kl. 17.00.

Du kan også tilmelde dig via SMS. Skriv: DEF SSTA Grøn+Navn og medlemsnr. og send til 1910. Du kan også tilmelde via mail: storstrom@def.dk eller ringe til tlf. 55 37 42 18, tast 2.

Vi glæder til at se dig!

september 2022

05 Mandag17:00 Working Poor og EU-mindsteløn...AFD: Storstrøm
Slut: Mandag 21:00

19 Mandag16:30 Temamøde om psykisk...AFD: Storstrøm
Slut: Mandag 19:30

oktober 2022

07 Fredag17:00 Ungdoms WeekendtræfAFD: Bornholm, København, Nordsjælland, Storstrøm, Vestsjælland
Slut: Søndag 13:00
Billede fra Boost 2021

Vil DU være med til at beslutte hvad Dansk el-forbund ungdom skal lave næste år?

Har du og dine lærlinge/svendekollegaer under 30 år oplevet problemer og frustrationer med uddannelse, arbejdsmiljø eller lignende?

Her er din chance for at være med til at din stemme vil blive hørt, da denne weekend giver dig direkte indflydelse på ungdommens årsmøde som afholdes sidste weekend i november.

Så er du klar til en utrolig hyggelig weekend, hvor der både er plads til hyggeligt samvær og møde andre lærlinge og gode kollegaer?

Tag derfor fat i dine kollegaer og sæt kryds i kalenderen samt tilmeld dig nederst på siden.

Hent programmet HER