Akademi (deltid)

En akademiuddannelse (AU) er en videregående uddannelse, som du kan tage, samtidig med du arbejder.

Akademiuddannelserne er voksenuddannelser, du kan tage på deltid. Du tilmelder dig et modul ad gangen og kan gennemføre uddannelsen i dit eget tempo. Du kan vælge at tage alt fra 1 modul til en hel uddannelse. 

En akademiuddannelse er en videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse. Typisk varer en hel uddannelse 3-5 år.

Akademiuddannelserne henvender sig til voksne med erhvervserfaring. Du skal desuden have en erhvervsuddannelse eller en gymnasial uddannelse. Der er deltagerbetaling på alle akademiuddannelser. Undervisningen foregår på dag- eller aftenhold og udbydes i nogle tilfælde også som fjernundervisning. 

Få inspiration til videreuddannelse

Du kan få inspiration til dine uddannelsesmuligheder og få et overblik over de mange uddannelser på voksenuddannelse.dk. Her kan du læse om både uddannelserne og de enkelte moduler. Det er også her, du finder information om, hvordan du tilmelder dig.

Har du ikke mulighed for at tage en hel uddannelse? Du kan også nøjes med at tage et enkelt modul og få stor glæde af det i dit arbejdsliv.

Økonomi

Du har mulighed for at søge om tilskud til din uddannelse via det offentlige. Derudover har flere overenskomster også kompetencefonde, hvorfra du kan søge om økonomisk tilskud.


 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte din lokalafdeling.