2.000 følger DEF på LinkedIn

Flere end 2.000 personer følger nu Dansk El-Forbund på det sociale medie LinkedIn

I februar 2000 kunne Dansk El-Forbund (DEF) fortælle, at forbundet havde fordoblet antallet af følgere på det sociale medie LinkedIn – fra 500 følgere til 1.000 følgere. Knap et år senere – i januar 2021 – er tallet over 2.000 og stødt voksende.  

DEF’s LinkedIn-side er særligt målrettet medlemmer, som har videreuddannet sig på landets erhvervsakademier til el-installatører, energiteknologer eller automationsteknologer - eller arbejder som for eksempel projektledere, overmontører eller fagligt ansvarlige i et firma. Men alle medlemmer i DEF kan med fordel følge profilen, som man tilgår ved at søge efter 'Dansk El-Forbund' i LinkedIn’s søgefelt. 

På DEF’s LinkedIn-side kan man holde sig orienteret om alt fra interne og eksterne kurser eller webinarer og seminarer til fysiske eller virtuelle temamøder om ny teknologi og efter- og videreuddannelsesmuligheder eller medlemsfordele og andre tilbud til medlemmerne.

Er man som elektriker, tekniker eller noget helt tredje i elbranchen på jagt efter nye jobmuligheder, kan det godt betale sig at oprette en profil på LinkedIn. En arbejdskraftsundersøgelse fra Tekniq Arbejdsgiverne har tidligere vist, at 20 procent af installatørerne rekrutterer via sociale medier som Facebook og LinkedIn.

LinkedIn er verdens største professionelle sociale netværk på internettet. Du kan bruge platformen til at finde det rette job, forbinde og styrke dine professionelle relationer og synliggøre dig selv og dine kompetencer.

Du kan følge DEF’s LinkedIn-side HER.

Du har også mulighed for at følge forbundets facebookside, som i dag har 5.000 følgere. Følg DEF på facebook HER.