16.000 sundhedsbehandlinger til medlemmerne

Elektrikerne i Dansk El-Forbund er yderst flittige til at benytte sundhedsordningen i PensionDanmark

Over 2.200 medlemmer i Dansk El-Forbund fik i 2018 glæde af behandlinger gennem deres sundhedsordning i PensionDanmark.

Det er typisk i ryg og arme, at elektrikerne får problemer. Flere end 2.200 DEF-medlemmer fik i 2018 behandling gennem sundhedsordningen i PensionDanmark. Foto: Ursula Bach/PensionDanmark

Det blev til i alt 16.000 behandlinger hos en fysioterapeut, kiropraktor, massør, eller zoneterapeut på et af sundhedsordningens over 130 sundhedscentre. Medlemmerne fik i snit syv behandlinger gennem sundhedsordningen, og det var typisk for problemer i ryg og arme.

Og medlemmer er glade for behandlingerne. Den seneste brugerundersøgelse fra PensionDanmark viser, at 8 ud af 10 er tilfredse eller meget tilfredse med deres behandlingsforløb i sundhedsordningen.

Brug din sundhedsordning

Du kan også få behandlinger, hvis du har problemer i led, muskler og sener. Og du behøver ikke gå til lægen først. Læs mere om mulighederne i din sundhedsordning og bestil tid på pension.dk/sundhed, eller ring 7010 0806 alle hverdage kl. 8-21. Du kan også bestille tid til behandlinger og finde det sundhedscenter, der er nærmest dig, via PensionDanmarks app.