Fagbladet Elektrikeren

Medlemsblad for Dansk El-Forbund - fagforening for Danmarks elektrikere

Læs om elektrikernes arbejdspladser og branchens udvikling: Fagbladet Elektrikeren skriver om sikkerhed og miljø, teknik, ungdomsstof, uddannelse og efteruddannelse, fagpolitik, arbejdsmarkedspolitik og meget mere. Bladet indeholder journalistiske nyheder, reportager, interviews og baggrundsartikler samt debat og aktuel orientering fra Dansk El-Forbund – fagforeningen for Danmarks elektrikere.

Klik på billedet herunder og se det seneste nummer.

Find tidligere numre af fagbladet Elektrikeren i menuen til venstre.

Til annoncører:

Fagbladet Elektrikeren er medlemsblad for Dansk El-Forbund og udkommer otte gange om året i et oplag på 32.000. Bladet postomdeles til medlemmer samt tekniske skoler, producenter og interesseorganisationer inden for el-faget. Kontaktinformationer for annoncering i fagbladet Elektrikeren findes i menuen til venstre.

Nyhedsbreve:

Dansk El-Forbund udsender to elektroniske nyhedsbreve: Online, der indeholder informationer beregnet på tillidsvalgte, og Forsyningen, der er et nyhedsbrev, der orienterer mere bredt. Klik i menuen til venstre for at se tidligere udgivelser. Klik på billedet til højre for at abonnere på Forsyningen.

Boks banner