Bliv medlem

– af DANSK EL-FORBUND.... DEN RIGTIGE FAGFORENING for dig som elektriker

Som elektriker har du mange gode grunde til at melde dig ind i Dansk El-Forbund – den rigtige fagforening for elektrikere. Først og fremmest er du gennem medlemskabet med til at sikre dig selv og dine kolleger de bedst mulige løn- og arbejdsforhold, og desuden er du gennem din indflydelse med til at præge fagets udvikling.

 

Indmeldelse

Du kan melde dig ind på flere forskellige måder:

  • gennem din afdeling, som findes i det område, hvor din arbejdsplads ligger
  • digitalt via en af boksene i højre side
  • en papirblanket, som du printer og sender med posten.

Hvorfor medlem?

Dansk El-Forbund er den rigtige fagforening for elektrikere. Vi beskæftiger os først og fremmest med elektrikernes fag, og de fleste af os har selv en baggrund som elektrikere. Vi er derfor de helt rigtige til at varetage elektrikernes interesser og fagets udvikling.

Ligesom andre, rigtige fagforeninger har vi en velfungerende a-kasse, en aktiv ungdomsafdeling, masser af medlemstilbud og et fagblad, som beskæftiger sig med elektrikernes arbejde.

Gennem vores historie har vi opnået mange gode resultater for medlemmerne, og vi vil også fremover forsætte arbejdet for ordentlige arbejdsforhold og høj faglig standard i el-branchen. Vi håber, at du vil være medlem og måske tage aktivt del i arbejdet som tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant eller i afdelingernes eller klubbernes arbejde.

 

Under menupunktet ”Om DEF” for oven på siden kan du få flere oplysninger om Dansk El-Forbund som faglig organisation.

DEFs tilmelding til Betalingsservice
Bliv medlem af Dansk El-Forbund
Laerlingeindmeldelser
Lærling i El-Fagets a-kasse